CONTI+, modern design, uniek in installatie en service

18 mei 2021 CitroenAir

Modern design volgens de nieuwste technologieën

Sinds kort in onze collectie, het merk CONTI +. Ontworpen in nauwe samenwerking met gerenommeerde installatiebedrijven en architecten. Modern design volgens de nieuwste technologieën en uniek in installatie en service.

Douche-, toilet en wasruimtes

CONTI+ staat al meer dan 45 jaar voor innovatieve design oplossingen van sanitaire ruimtes. Gedrevenheid en kwalitatief hoogwaardige materialen zijn de basis van dit merk.

Door een breed product portfolio en jarenlange ervaring in de installatie branche staat CONTI+ goed bekend bij bestekschrijvers en architecten in Europa.

Elektronische wastafelkranen, hygiënisch, waterbesparend en comfortabel

Bij het handen wassen met een CONTI+ kraan worden alle zintuigen geprikkeld. De CONTI+ “NON-TOUCH” kranen zijn zeer hygiënisch in gebruik door de uitgekiende IR techniek. De kranen hoeven namelijk niet te worden aangeraakt. Daarnaast zorgt de elektronische sensor kraan voor een zuinig gebruikt van kostbaar water. Het water stroomt slechts zolang dit nodig is. Hiermee wordt 70% water bespaart. De hoogwaardige CONTI+ kranen zijn uitgerust met een hygiënische spoelfunctie en kunnen zo het stagneren van water in leidingen en kranen voorkomen. De hygiënische spoeling kan afhankelijk van de behoefte worden ingesteld. De CONTI + kranen voldoen aan alle drinkwater voorschriften.

Diverse mogelijkheden binnen CONTI+

Door het aantrekkelijke design in verschillende materialen en kleuren zijn de CONTI+ oplossingen een must te noemen voor uw sanitaire ruimtes. De oplossingen zijn geschikt voor elke ruimte, van luxe hotel- en privébadkamers tot gastentoiletten. Wastafels hebben een belangrijke invloed op het effect van een sanitaire voorziening. Daarom zijn de CONTI+ wastafels een architectonisch designelement op zich. Standaarduitvoeringen maar ook op maat gemaakte ergonomische vormen, aangepast aan de ruimte zijn mogelijk. Ze zorgen voor comfort en gemak bij de wastafel. Zeepdispensers, papieren handdoekjesdispensers, handendrogers, afvalbakken en toiletborstelsets van CONTI+ kunnen zowel qua materiaal als qua stijl op elkaar afgestemd worden en maken de sanitaire ruimte compleet.