Over ons

Over ons

Sanitaire voorzieningen voor zakelijke en publieke sectoren

CitroenAir is specialist en leverancier van sanitaire voorzieningen, accessoires en navullingen. In Nederland en heel Europa.

Onze focus? Klanten voorzien van een verrassend goed advies, de beste kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Zodat ze niet alleen vandaag, maar ook over 10 jaar nog steeds dik tevreden zijn over de samenwerking met CitroenAir.

Over Ons

Bedreven

Onze mensen hebben er plezier in om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, technieken en toepassingen. Dat doen ze met enthousiasme. Om onze klanten vervolgens een verrassend goed advies te geven. Want dat is waar het allemaal om draait.

Flexibel

We passen ons makkelijk aan. Belt een klant met een dringende vraag of een probleem? Dan krijgt dát direct de aandacht. We zijn 24/7 bereikbaar. Zodat je altijd razendsnel de juiste dispenders, accessoires en navulingen in huis hebt.

Samen

Samenwerken betekent voor ons samen werken aan lange termijn relaties. Met klanten, fabrikanten, leveranciers en opdrachtgevers. En met elkaar als collega’s natuurlijk. Zo zorgen we dat klanten ervaren dat ze bij ons altijd weer de beste oplossingen vinden.

Vooruitstrevend

De markt, klanten, gebruikers en ons aanbod, alles verandert voortdurend. Dat houdt ons scherp. Hoe kan het slimmer, efficiënter, schoner? We zorgen dat we onze klanten altijd weer verder kunnen helpen, door ze net een aantal stappen voor te zijn.

Attent

Onze klanten zijn blij als we pro-actief meedenken. Over wat beter, makkelijker en goedkoper kan bijvoorbeeld. Om dat goed te doen, willen we weten wat er speelt. Dus nemen we regelmatig contact op. We luisteren en vragen door. Zo weten we wat onze klanten nodig hebben.

Bedrijfsinformatie

Handelsnamen: CitroenAir

Bezoekadres

Citroen-Air B.V. Kazemat 15 3905 NR Veenendaal NL

Telefoon: +31 (0)318 59 29 30 E-mail: info@citroenair.nl
KvK : 30185015
BTW nr.: NL811284244B01
D-U-N-S: 40-817-5995

Geschiedenis

Al meer dan 60 jaar zijn we als CitroenAir het verbindend element. Tussen architect en installateur, tussen dromen en doen. De schakel tussen mooie merken en de markt. De heer Citroen – aan wie we nog steeds onze bedrijfsnaam danken – legde in 1954 de basis van ons bedrijf. Het importeren van producten was vanaf die tijd een kernfunctie van het bedrijf. In de jaren negentig gingen we verder onder de naam CitroenAir. We importeerden sanitaire accessoires uit verschillende werelddelen.

Veel producten op voorraad maar we blinken uit in maatwerk

Waar CitroenAir is ontstaan als groothandel voor sanitair accessoires met een sterk dienstverlenend karakter, is de focus van het bedrijf inmiddels opgeschoven naar de huidige rol als ‘adviserende toeleverancier’.

Nog steeds zijn accessoires voor de sanitaire ruimte hierbij het uitgangspunt, echter liggen de kracht en de kansen in de markt nu meer op het gebied van dienstverlening en het leveren van maatwerkoplossingen.